Hosting, registro y alojamiento web, dominios y servidores
Tu servidor de alojamiento web, servidores y registro de dominios (acceso a página principal)
Favoritos | Recomiéndanos | Enlázate | Contacto | Buscador   
Acerca de Dimensis | Informaciones legales   
··································   
[ Acceso a la NUEVA WEB 2020 ]   
 
  BLOG Consultas Soporte Programación TIENDA Artículos Mapa web Área privada  


Soporte técnico sobre alojamiento web y servidores de Dimensis

Información para administrar tus recursos, resolver dudas, contactar con nuestro soporte y estar siempre al día


Artículos publicados en Univers Dimensis

· Artículos por temas
· Definiciones
· Archivo de artículos
· Ranking (top)
· Sindicación (RSS)

· Artículos en catalán


  
Articles en català

Buscar en este tema:   
[ Ir a la portada | Selecciona un nuevo tema ]

Festival d’Estiu de Barcelona: Grec 2002

El 25 de juny s’inicia la 26ª edició del Festival d’Estiu de Barcelona, el Grec 2002. Teatre, música i dansa omplen durant mes i mig els escenaris de la ciutat.

Autora: Sònia Ochoa
Pàgina web: www.assaiggeneral.com

(Leer artículo completo...)

El Projecte de llei dels serveis de la societat de la informació

L’aprovació recent pel Consell de Ministres del Projecte de llei dels serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, suscita el contingut definitiu d’un text sotmès a moltes revisions i que ha provocat algunes controvèrsies. Actualment, només és un projecte de llei i encara ha de ser ratificat pel Poder Legislatiu. No obstant això, recollim en aquest article algunes de les reflexions efectuades, sobretot des de la Xarxa, i que són contràries a algunes disposicions de les normatives.

© Dimensis Global Communications
Autora: Mónica P. González, para Univers Dimensis

(Leer artículo completo...)

Comentaris a l’Avantprojecte de llei de signatura electrònica. El nou DNI-e

Des de fa algunes setmanes, s’ha fet públic el text de l’Avantprojecte de llei de signatura electrònica. Aquest projecte ha estat elaborat pel Ministeri de Ciència i Tecnologia, juntament amb els ministeris de Justícia, Economia, Interior i Administracions Públiques. Aquest avantprojecte substituirà el Reial decret-llei 14/1999, de 17 de setembre, sobre signatura electrònica i incorporarà a la normativa espanyola la Directiva 1999/93/CE.

Autor: Martí Manent
Advocat. Director de www.derecho.com i professor del Instituto de Empresa.

(Leer artículo completo...)

L’ús dels mitjans electrònics de l’empresa per a finalitats sindicals

La implantació de les noves tecnologies en l’àmbit empresarial ha comportat grans canvis en les relacions laborals i exemple clar d’això, són les noves oportunitats que ofereix l’ús del correu electrònic i de l’Intranet de l’empresa per a finalitats sindicals. Sens dubte, aquests nous suports electrònics poden facilitar de forma considerable la comunicació entre els representants sindicals i els treballadors afiliats, afavorint una difusió més ràpida dels seus missatges.

Autor: Ferran Jornet Aixarch
Advocat de www.derecho.com

(Leer artículo completo...)

El SOFTWARE, qüestions sobre la seva patentabilitat (I)

El software, entès com a qualsevol programa d’ordinador, està protegit per la nostra Llei de propietat intel·lectual que, a més a més d’estar inclòs en el grup d’obres protegides dins la categoria d’obres literàries (art. 10.1 i TRLPI), li dedica el títol VII (art. 95 a 104 TRPLI) del llibre primer.

Autora: Laura Díaz Herrera
Llicenciada en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, dur a terme tasques d’assessoria jurídica en la Fundación Residencia de Estudiantes de Madrid orientades cap el dret de Propiedad Intelectual en Internet, en el projecte Archivo virtual.es.

(Leer artículo completo...)

Premsa i relacions públiques (I)


El servei de premsa és una forma vàlida de donar a conèixer una iniciativa. Però perquè una campanya de premsa sigui eficaç és necessari saber què hem de comunicar, a qui li hem de comunicar la informació i com dirigir aquesta informació als mitjans de premsa.

(Leer artículo completo...)

Consells per a al·lèrgics. Algunes precaucions útils


A la primavera, més del 15% dels espanyols pateixen processos al·lèrgics. Els seus efectes comporten un risc per als conductors. Un senzill esternut pot fer que un vehicle que circula a 90 km /h faci un recorregut sense control d’uns 25 metres. Aquesta distància s’allarga si el conductor entra en una crisi al·lèrgica, on es poden encadenar fins a 10 esternuts, cosa que és molt comú, especialment durant aquesta època de l’any.

(Leer artículo completo...)

La propietat intel·lectual en el multimèdia

A l’actualitat estem assistim a un fenomen de convergència de mitjans que afecta de ple a l’obra àudio-visual. A l’àmbit de la creació, aquesta convergència té com a conseqüència una major incidència del suport i el mitjà de difusió en l’obra de creació. El desenvolupament de noves tecnologies a l’àmbit de les telecomunicacions al costat de l’aparició de nous serveis telemàtics està produint un enorme efecte en els mitjans àudio-visuals, de les obres protegides que es posen a disposició del públic.

Autora: Laura Díaz Herrera
Llicenciada en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, dur a terme tasques d’assessoria jurídica en la Fundación Residencia de Estudiantes de Madrid orientades cap el dret de Propiedad Intelectual en Internet, en el projecte Archivo virtual.es.

(Leer artículo completo...)

Per a què serveix una pàgina web?

Una pàgina web serveix de ben poc si no està integrada en els plans globals de l’empresa. Internet és una eina molt important per a millorar la competitivitat, però òbviament, no s’aconsegueix només amb el desenvolupament d’un espai web. Segons la nostra experiència, el desenvolupament del lloc web és únicament un 5% del total del treball a realitzar, perquè l’empresa estigui en disposició d’aprofitar les possibilitats que Internet li ofereix.

Autor: Eduardo Navarro
Soci-director d’ Improven Consultores

(Leer artículo completo...)

Pacte de la Justícia: Qualitat i Màrqueting vs Advocacia. (i III)

L’advocat és un element catalitzador indispensable dins dels sistemes judicials. Sense ell manquen de sentit la pràctica totalitat dels procediments, constitueix un recolzament indispensable del ciutadà per accedir a la justícia, i la seva figura és omnipresent en qualsevol sistema judicial. Tan important és... que ningú s’atreveix a parlar d’ell. I el Pacte per a la justícia el liquida amb quatre línies relatives a un nou Estatut de l’advocacia del que només sabem el que regularà: les fórmules homologables amb els països membres de la UE d’accés a la professió, l’exercici de la professió en despatxos col·lectius i multiprofessionals, i les noves fórmules per donar com cal l’impuls a la defensa jurídica gratuïta. Això és tot.

Autor: José Antonio García González
Advocat i soci-director de G2A Advocats.

(Leer artículo completo...)55 artículos (6 páginas, 10 artículos por página)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ]

  

· DESTACADOS ·

VPS y servidores virtuales
Almacenamiento remoto accesible mediante NFS
Herramientas OpenSource


· DESCUENTOS ·

Ofertas de alojamiento web y servidores
Allotjament de pàgines web en català
1999-2019 Dimensis Global Communications (Estás consultando una versión antigua de nuestra web)
Visita nuestra web actualizada en DIMENSIS.ES
Optimizado para resolución de 800x600 y 1024x768. Requiere activación de cookies, Java y Flash.
WebSite realizado con PHP-Nuke, bajo licencia GNU/GPL. (Tiempo de carga: 0.012 segundos)