Hosting, registro y alojamiento web, dominios y servidores
Tu servidor de alojamiento web, servidores y registro de dominios (acceso a página principal)
Favoritos | Recomiéndanos | Enlázate | Contacto | Buscador   
Acerca de Dimensis | Informaciones legales   
··································   
[ Acceso a la NUEVA WEB 2020 ]   
 
  BLOG Consultas Soporte Programación TIENDA Artículos Mapa web Área privada  


Soporte técnico sobre alojamiento web y servidores de Dimensis

Información para administrar tus recursos, resolver dudas, contactar con nuestro soporte y estar siempre al día


Artículos publicados en Univers Dimensis

· Artículos por temas
· Definiciones
· Archivo de artículos
· Ranking (top)
· Sindicación (RSS)

· Artículos en catalán


  


Google

La nova economia

Fa uns anys Internet era considerada un canal complementari de comunicació amb clients actuals i potencials. Ara Internet ha esdevingut també un facilitador de l'activitat econòmica, un mitjà perquè les empreses puguin gestionar de forma eficaç i eficient les seves cadenes de subministrament, les relacions amb els clients i els seus actius intangibles.

Internet és molt més, però, que un fenomen comunicatiu i econòmic; des del punt de vista de les persones, podem dir que Internet humanitza, ja que potencia l'individu i el coneixement humà. Internet és sinònim d'informació sense límits. Informació, però i malauradament, a l'abast avui dia no de tothom.

Els canvis de la nova economia

La nova economia digital està marcada per Internet i les noves tecnologies de la comunicació. En el marc de la nova economia el temps i la distància s'esvaeixen. Els fabricants i els compradors es poden posar en contacte de manera directa. La nova economia, i en concret el comerç electrònic, implica la desaparició dels intermediaris que no aporten valor a la cadena productiva i la recerca constant d'eficiència; és a dir, podem dir que Internet fa possible que s'optimitzin els processos i que es duguin a terme en menys temps, la qual cosa es tradueix en reducció de preus. Les empreses que ja existeixen al món "físic" continuaran existint, però hauran d'adaptar-se a la nova situació. Les que no aportin valor sortiran "per si mateixes" del mercat.

Estem passant de les economies d'escala a la de cerca. Amb Internet el client o usuari cerca el millor producte al preu que estigui disposat a pagar. El client o usuari, doncs, té cada vegada més poder i llibertat de triar, ja que amb Internet desapareix la producció en cadena i se substitueix per la producció sota comanda, a mida dels clients o usuaris. Això comporta l'establiment d'unes relacions econòmiques diferents.

La nova economia està canviant la manera de produir, el consum i la inversió, i està arrossegant el conjunt del sistema. De fet, Internet augmenta la transparència de preus i informació; també redueix les barreres d'entrada de noves empreses als diferents mercats, ja que ara és més transcendental el projecte empresarial que els diners disponibles. És més important la rapidesa i la capacitat d'adaptació als canvis de l'empresa que la grandària. Avui dia podem dir que "el peix més ràpid es menja el més lent."

La nova economia és un patró de creixement econòmic que neix de la incorporació de les noves tecnologies per part de les empreses. A partir d'aquí es desencadena un cercle virtuós en què se succeeixen les baules següents:
introducció de tecnologia, guany de productivitat, preus més baixos i més benefici, més cotització borsària, més efecte riquesa en les famílies i sanejament dels balanços, més consum, inversió, demanda i ocupació. El problema del cercle virtuós és que es pot trencar en qualsevol moment pel boom borsari, que inclou una gran part d'especulació.

Per acabar d'impulsar aquesta nova economia cal doncs que els inversors creguin en les noves tecnologies, que s'adonin que hi ha un mercat potencial. No hi haurà un mercat potencial, però, si no es liberalitzen les telecomunicacions, i en concret les trucades metropolitanes per accedir a Internet.

L'elitisme dels perfils dels llocs de treball més valorats

Pel que fa als llocs de treball que es requereixen més-i tenint en compte que la formació acadèmica, el coneixement d'una o dues llengües estrangeres i una certa experiència internacional comencen a donarse per sobreenteses- a les altes direccions de les empreses es necessiten professionals amb un perfil en un 80% de màrqueting i estratègia i amb un 20% de coneixements tecnològics.

Al capdavant de les direccions de projecte, hi ha demanda d'enginyers, si és possible amb un MBA (Master in Business Administration). Més avall de l'estructura organitzativa es requereixen programadors informàtics, sobretot especialistes en els programes Java i html, i implantadors de paquets de gestió com ara Oracle i SAP.


¿Conoces nuestros servicios de alojamiento web y servidores?


- Listado de artículos
- Ver ránking general

Artículos más leidos en Articles en català:

· Vulneració del correu electrònic amb relació a l’article 197 del codi penal (25172)
· EL SOFTWARE, qüestions sobre la seva patentabilitat (i II) (24905)
· Com afecta la LSSI (24739)
· Els interessos moratoris i les comissions aplicats a la pràctica bancària (24490)
· La pàgina web protegida com a creació intel·lectual davant la pirateria (24474)

Vota este artículo

Malo
Regular
Bueno
Muy bueno
Excelente
Puntos: 3 - Votos: 38


  

· DESTACADOS ·

VPS y servidores virtuales
Almacenamiento remoto accesible mediante NFS
Herramientas OpenSource


· DESCUENTOS ·

Ofertas de alojamiento web y servidores
Allotjament de pàgines web en català
1999-2019 Dimensis Global Communications (Estás consultando una versión antigua de nuestra web)
Visita nuestra web actualizada en DIMENSIS.ES
Optimizado para resolución de 800x600 y 1024x768. Requiere activación de cookies, Java y Flash.
WebSite realizado con PHP-Nuke, bajo licencia GNU/GPL. (Tiempo de carga: 0.037 segundos)