Hosting, registro y alojamiento web, dominios y servidores
Tu servidor de alojamiento web, servidores y registro de dominios (acceso a página principal)
Favoritos | Recomiéndanos | Enlázate | Contacto | Buscador   
Acerca de Dimensis | Informaciones legales   
··································   
[ Acceso a la Página Principal ]   
 
  BLOG Consultas Soporte Programación Utilidades Artículos Mapa web Área privada  


Soporte técnico sobre alojamiento web y servidores de Dimensis

Información para administrar tus recursos, resolver dudas, contactar con nuestro soporte y estar siempre al díaArtículos publicados en Univers Dimensis

· Artículos por temas
· Definiciones
· Archivo de artículos
· Ranking (top)
· Sindicación (RSS)

· Artículos en catalán  


Google

Com afecta la LSSI

Un dia li vindrà un home amb gavardina i li preguntarà:

-Escolti, vostè té pàgina web, oi?

-Doncs sí, la va fer l’any passat el meu fill i a la gent del poble li agrada.

-Bé, m’ensenya el certificat d’inscripció del nom de domini que utilitza en el registre on es troba inscrit per a finalitats de publicitat o per a adquirir la seva personalitat jurídica? (...)-Eiii! Esperi un moment, que ve el meu fill i li explica, que jo d’aquestes coses no hi entenc.

- Nosaltres –diu el fill- no tenim nom de domini, estem allotjats en el domini que registra en “Joanet” i la nostra adreça és “botiga.vilanet.com”

- Falta de notificació del domini propi en una web per a la realització d’una activitat econòmica, infracció lleu art.45.4.a) de l’LSSI. Però, estarà inscrit en cap registre, encara que sigui per a finalitats publicitàries?

- Doncs, no ho sé, ¿li serveix el pamflet de les festes del poble?

- Però, deu estar inscrit en algun registre en condicions, i hauria de saber quin és. Bé, quina informació subministra al web sobre el seu establiment?

- El correu electrònic només, tothom sap on parem.

- Incompliment d’allò establert en les lletres a) i f) de l’art. 10.1. Infracció greu, art.45.3.a) de LSSI. Bé, en quines condicions efectua vostè les comunicacions comercials?

- Ehhh, quan m’arriba una novetat de la capital, faig un enviament a aquells que els pugui interessar.

- Vaja, incompliment d’allò previst en l’article 20 per les comunicacions comercials, ofertes promocionals i concursos. Infracció lleu, art.45.4. d). Denúncia a l’Agència de Protecció de dades. ¿Han donat aquestes persones el seu consentiment per la remissió dels missatges? ¿Quants n’ha enviat en el darrer any?

- Home, demanar consentiment com a tal, no ho he fet, però mai s’han queixat. Quant a l’altra pregunta, calculo que els hauré enviat en l’últim any uns quatre o cinc missatges.

-L’ enviament, en el termini d’un any, de més de tres comunicacions comercials per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent als destinataris que no hagin autoritzat la seva remissió és Infracció greu. , art. 45.3.b). Realitza transaccions o contractes a través de la xarxa?

- Bé, no ho sé. La Mariana porta uns dies malalta, no surt de casa. El seu nét li ha ensenyat a manegar el correu i em fa la comanda per Internet i després a la tarda el noi li porta la compra.

-En fi, no proporcionar al destinatari del servidor, per mitjans electrònics, les condicions generals a les quals, en el seu cas, és subjecta el contracte, en la forma prevista en l’article 28 és Infracció greu art. 45.3.c). Confirma vostè l’acceptació de la compra o ha pactat la seva exclusió en el contracte amb el consumidor?

- Eii? Jo poso en la comanda el que ella em demana en el correu, però mai hi ha hagut cap problema.

- L’incompliment habitual de l’obligació de confirmar la recepció d’una acceptació, quan no s’hagi pactat la seva exclusió o el contracte s’hagi celebrat amb un consumidor, infracció greu art. 45.3.d).

- Em sembla que per avui ja n’hi ha prou. Ja tornaré un altre dia per fer una inspecció més a fons, de conformitat amb el que està establert en l’article 42 de la LSSI. Ha de saber que, conforme a aquest precepte, tinc la consideració d’autoritat pública, igual que un inspector d’Hisenda. Vostè ha de tenir cura amb el seu negoci. Sembla mentida que sigui prestador de Serveis de la Societat de la Informació:

 • · Dos infraccions lleus, sanció mínima de 3.000 Euros per cadascuna. Total 6.000 Euros. · Quatre infraccions greus, sanció mínima de 90.001 Euros per cadascuna. Total 360.004 Euros.


 • En total, encara que aquest és un exercici de Dret de ficció, afortunadament, pujaria l’esgarrifosa quantitat de 60.897.26 pessetes, amunt o avall de les de l’any 2001. Vaja, com per matar el xicot que va fer el web. No, si ja ho deia l’avi: això d’Internet és cosa del diable...  Línia directa amb l’autor:
  maestre@dominiuris.com


  © Juny de 2002, Javier A. Maestre, és advocat i dirigeix actualment dominiuris.com, des de la seva creació el 1997. És autor del llibre que acaba de publicar amb el títol "El Derecho al Nombre de Dominio". Tots els drets reservats. www.dominiuris.com  ¿Conoces nuestros servicios de alojamiento web y servidores?


  Opciones


  - Enviar por email
  - Imprimir
  - Añadir a favoritos

  - Univers Dimensis
  - Listado de artículos
  - Ver ránking general


  [ Publicar artículo ]


  Artículos más leidos en Articles en català:

  · Vulneració del correu electrònic amb relació a l’article 197 del codi penal (20980)
  · EL SOFTWARE, qüestions sobre la seva patentabilitat (i II) (20724)
  · Com afecta la LSSI (20509)
  · Els interessos moratoris i les comissions aplicats a la pràctica bancària (20237)
  · La pàgina web protegida com a creació intel·lectual davant la pirateria (20196)

  Vota este artículo

  Malo
  Regular
  Bueno
  Muy bueno
  Excelente
  Puntos: 4 - Votos: 1


    

  · DESTACADOS ·

  Máquinas dedicadas y servidores virtuales
  NAS para almacenamiento remoto accesible mediante NFS


  · DESCUENTOS ·

  Ofertas de alojamiento web y servidores
  Allotjament de pàgines web en català  .:Webs destacadas:.

  · el blog de DIMENSIS
  · Cambio climático
  · Productes del Camp


  Productes del Camp
  Especial Productes del Camp

  Xarxa ECO  HacklabValls  1999-2019 Dimensis Global Communications (Los contenidos pueden compartirse bajo licencia Copyleft)
  Alojamiento web, servidores virtuales, servidores dedicados y registro de dominios.
  Optimizado para resolución de 800x600 y 1024x768. Requiere activación de cookies, Java y Flash.
  WebSite realizado con PHP-Nuke, bajo licencia GNU/GPL. (Tiempo de carga: 0.009 segundos)